Vind je essentie bij Sense!  
Sense Coaching HSP

Over mij

Ik ben Trea van der Cingel, gecertificeerd HSP coach. In mijn praktijk Sense coach ik hoogsensitieve personen (HSP), die willen leren omgaan met de lastige kanten van hun karakter. Door de coaching komt er ruimte om juist de positieve eigenschappen van hoogsensitiviteit te ervaren. Ik ben zelf hoogsensitief en heb ervaren hoe groot het verschil is als je vooral last hebt van je hooggevoelige temperament vergeleken met leven vanuit de enorme kracht die in elke HSP verborgen zit. Doordat ik sinds 2021 professioneel HSP coach ben, en ervaringsdeskundig ben in het ombuigen van de lasten in de krachten kan ik elke HSP die hiervoor openstaat zijn of haar kracht laten ervaren. Daarnaast ben ik al 30 jaar therapeut (logopedist), en daardoor altijd gericht op de vragen, wensen en persoonlijkheid van de cliënt tegenover me.
Het is voor mij vanzelfsprekend om de cliënten die ik begeleid aan te voelen, me in te leven in hun situatie en intuïtief te "weten" waar de cliënt echt iets aan heeft. Wat is essentieel, waar zit de betekenis voor deze hoogsensitieve persoon.Adres en route

De praktijkruimte van Sense bevindt zich aan de Koperslagerstraat 19, 8043 EL in Zwolle (Stadshagen). Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen of appen op 06 4 000 999 3. Mailen kan naar trea@sense-coachingHSP.nl. Je kunt ook hieronder het contactformulier gebruiken.

 


Het verloop en de kosten van het traject

De kosten voor de begeleiding van HSP of ouders van een HSK zijn 80 euro per uur. Het aantal sessies is per persoon sterk verschillend, afhankelijk van de vraag van de HSP (van concrete advisering tot een veelomvattende persoonlijke ontwikkeling van de HSP). 

Er is korting mogelijk als je van een uitkering moet rondkomen of er andere financiële obstakels zijn. 

De sessies worden niet vergoed door de ziektenkostenverzekeraar. Er is wel de mogelijkheid dat de werkgever de sessies vergoedt in het kader van (bijscholing op het gebied van) persoonlijke ontwikkeling. Ik adviseer je hiernaar te informeren bij je werkgever.

Na aanmelding volgt indien gewenst een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur, waarin over en weer verwachtingen en mogelijkheden worden besproken. Als het contact na dit gesprek goed voelt, kan de begeleiding worden gestart. Na een telefonische kennismaking kan uiteraard ook direct een afspraak worden gemaakt voor een intake.

 

 


Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? 

Vul dan het contactformulier in. Je kunt ook bellen, appen of een mail sturen naar trea@sense-coachinghsp.nl. Ik ga natuurlijk strikt vertrouwelijk met alle informatie om (volgens de richtlijnen AVG).


E-mailen
Bellen
Map
Instagram